Binnen- en buitenlandse kunstenaars op C-TAKT

GENK – Een week lang is C-Mine het decor voor jong talent en transdisciplinaire kunstenaars uit binnen- en buitenland. Voor de derde keer op rij wordt immers het C-TAKT-festival georganiseerd, de Limburgse werkplaats voor creatief geweld.

Het festival raakt verschillende maatschappelijke thema’s aan. Zo opent het het op vrijdag 13 september met de première van ‘Er is geen BEGIN- MIDDEN-EINDE’, een stuk over dementie van masterstudent Ruud Horrichs. Later op de avond speelt Anouk Friedli haar avant-première van Alex Moons. Een voorstelling over bureaucratie en over zwammenkwekers. Maar ook dansliefhebbers komen aan hun trekken. Op 16 september bekijk je de Belgische première van The Feline Project van Dagmar Dachauer: een dansvoorstelling gebaseerd op katten, de koningen van het internet.

(…)

Door Lien Vande Kerkhof

Lees het volledige artikel op HLN.