Oproep: performers gezocht!

Moni Wespi is op zoek naar performers voor haar performance Slowed Landscapes tijdens Theater op de Markt. Slowed Landscapes wordt een bewegende installatie met deelname van het publiek. De performance wil de kracht van traagheid en camouflage verkennen via performatieve, in situ en participatieve installaties. Net als bij een tentoonstelling wordt u uitgenodigd om op elk moment langs te komen, te blijven of te vertrekken, rond te dwalen, te zitten en te genieten of deel te nemen en de ervaring zelf te beleven. Word onderdeel van dit zeer langzaam evoluerende beeld.

Blending van het menselijk lichaam terug in zijn omgeving: openbare stedelijke ruimte, natuur of interieursituaties. Het idee is om de mens in een minder dominante positie te plaatsen, het bewustzijn te vergroten en actie voor te stellen door te vertragen en te luisteren naar het lichaam en de omgeving. Het in vraag stellen van de hiërarchie die al eeuwenlang bestaat en de snelheid van het dagelijks leven die we onszelf opleggen. Hoe word je een steen? Er gewoon zijn.. Hoe je mos wordt, oppervlakte bedekt, ademt. Ademen als een boom? Gedroogd gras, slapende natuur? Neem een ​​pauze. Stop en luister, zoals een dier zou doen. De moed om stil te staan.

Meer info en beelden van Slowed Landscapes vind je hier.

Praktisch

Locatie: Hasselt
Voorstellingsdata: 9 & 10 augustus 2024, doorlopend 75-90 min. Tweemaal per dag
Repetitiedata: 8 augustus 2024
Verloning: Repetitiedag + 2 voorstellingsdagen + reizen + huisvesting + maaltijden. Extra details volgen.

Wat?

  • diverse lichamen, alle leeftijden, afkomst, geslachten
  • performers of mensen met een goed gevoel voor hun lichaam
  • geïnteresseerd in traagheid en werken in de openbare ruimte
  • oversized fullbodysuit met steenprint willen aantrekken die Moni zelf maakt

Dit INSITU-project richt zich op ecologisch toeren, daarom werken we voor elke aanpassing door Europa samen met lokale artiesten. Wij geven om diversiteit en inclusiviteit en willen dat het publiek (alle leeftijden) deze ervaring met ons kan beleven. Welkom.

Contact

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar Moni of wia Whatsapp op het nummer: 0032 04 83 40 48 92