UITNODIGING HALL10: speciale uitnodiging om deel te nemen aan HALL10, het eerste online HALL-project van TAAT

Beste,

Zoals de meeste artiesten bevinden we ons in een extreme situatie die nodigt ons uit om onze praktijk volledig te herzien. Oog in oog ontmoetingen tussen mensen uit verschillende landen, achtergronden en beroepen zijn altijd de kern van ons werk als TAAT geweest. Dit wordt echter uitgedaagd door onze huidige situatie. Maar als de Corona-crisis de wereldgemeenschap een cruciaal ding laat zien, dan is het dat menselijke ontmoetingen een fundamentele behoefte zijn! Je zou kunnen zeggen dat dit ons mens maakt, of op zijn minst wat ons mens houdt. HALL10 wil aansluiten bij dat groeiende bewustzijn en de fundamentele notie van wat het betekent om iemand tegen te komen die je nog nooit hebt ontmoet. We nodigen alle voormalige HALL-deelnemers uit (toehoorders, studenten, partners) om deel te nemen aan HALL10, onze eerste online HALL-project. Was je in HALL01 in Maastricht, HALL02 in Köln, HALL03 in Kortrijk, HALL04 in Berlijn, HALL05 in Gent, HALL06 in Zürich of HALL07 in Akniste of Riga?

Doe alsjeblieft weer mee voor HALL10!

HALL10 heeft als doel deelnemers van één HALL-project te verbinden met deelnemers van een ander HALL-project. Op deze manier blijven we interculturele ontmoetingen creëren door twee mensen bij elkaar te brengen door hun individuele HALL-ervaringen. Wij willen actief bijdragen aan het verkleinen van de emotionele afstanden door nauwere online verbindingen te ‘ensceneren’.

Dit is hoe het werkt:

1. Schrijf een e-mail naar HALL10@taat-projects.com
Vermeld in uw e-mail: uw naam, dat je lid wilt worden van HALL10 en welkeHALL-project waar je in zat.

2. Wij brengen u in contact met een andere HALL-deelnemer. We sturen je een persoonlijke uitnodiging per e-mail, met de contactinformatie van de andere deelnemer en een paar eenvoudige instructies.

3. Maak een afspraak met uw nieuwe HALL-partner. Stel een datum en tijd in voor een videobellen (op bijv. Skype, Zoom, Face time, …)

4. Stuur ons een printscreen van uw oproep (optioneel). We zullen het uploaden naar ons Live Archief. En eventueel te gebruiken op Social Media. (Als jullie dat allebei goed vinden, natuurlijk)

We zijn erg enthousiast over dit idee en hopen velen van jullie zullen deelnemen. HALL10 is in lijn met onze recente, organische benadering van het HALL33-project. We benaderen het als een onderzoeksproject, een experiment dat zich kan ontwikkelen, veranderen, aanpassen aan de tijd. We zijn daarom altijd blij om je feedback te horen. Ik kijk uit naar uw deelname!

Vriendelijke groeten,
Breg en Gert-Jan (TAAT)

Volg ons op
facebook / taatprojects
instagram: taat_projects