Woodman verkoopt kerstkaarten

Met Woodman (het gezelschap van Evelien Bosmans, Thomas Janssens, Matthias Meersman, Tanya zabarylo en Joke Emmers) verkopen we dit jaar kerstkaarten.

Of moeten we steunkaarten zeggen? Voor onze nieuwe productie Woody, die zal spelen vanaf april 2023, zoeken we nog 6000 euro. De subsidies die we in Antwerpen wilden aanvragen, werden uit het niets geschrapt. De huizen waarop we normaal kunnen rekenen voor extra financiële steun hebben het ook moeilijk.

Daarom maakte Evelien Bosmans deze vier prachtige kaarten om zo, hopelijk, dat laatste geld bij mekaar te krijgen.

We willen zeker niet afhankelijk worden van spaghettiavonden en kerstkaarten, maar Woody speelt 2 maanden lang en we laten het liever doorgaan dan dat we het moeten annuleren. En daarvoor kunnen we jullie steun gebruiken.

CONCREET

De kerstkaarten kosten 15 euro voor 4 stuks met enveloppe. Als we ze moeten verzenden komt daar nog die kost bij (1 pakketje komt op 2,5 euro). Indien mogelijk, komen we ze bij je in de brievenbus steken. En er zijn twee afhaalpunten: eentje in Neerpelt en het afhaalpunt in Gent is Compagnie Cecilia.

Je mailt naar kerstkaarten@hotmail.com en we bezorgen je de gegevens waarnaar je kan overschrijven. Wat je bestelt, proberen we zo snel mogelijk bij je te krijgen. Hierover houden we je natuurlijk op de hoogte. Heb je geen interesse in de kaarten, maar wil je toch steunen: alle giften zijn welkom.

We zijn je enorm dankbaar voor elke mogelijke gift. Of voor het komen kijken naar de voorstelling.

Liefs Woodman

Meer info vind je op www.woodmanspeelt.be