Johannes Bellinkx zoekt technicus!

Is dit  iets voor jou of ken je iemand?

Voor de voorstelling CONTINUUM van Johannes Bellinkx zoeken wij op korte termijn een ervaren technicus die ons bij het bouwen en draaien van deze voorstelling kan ondersteunen. Wij zouden je graag in april willen inwerken en incidenteel inzetten.

Over de voorstelling

Het werk van Johannes Bellinkx balanceert op de grens van theater, beeldende kunst en film. Continuum is een immersieve installatie waarin je wordt uitgenodigd alles als één grote doorgaande beweging te ervaren. In een verduisterde ruimte beweegt het publiek op rijdende karren rondom een draaiende installatie. Door middel van subtiele manipulaties van geluid, licht en beweging raak je als bezoeker je orientatie kwijt en het onderscheid tussen wat je ziet, hoort en voelt verdwijnt.

Premiere:

OverHetIj 2021

Recensies:

Volkskrant

Theaterkrant

Trailer:

Vlog:

mydaily shot of culture

Speeldata:

8 april, Maastricht (bouw 6/7april)
10-14 aug, Hasselt, BE (tbc)
voorstellingen 2023 tbc: Praag, Budapest, Graz, Brussel

Vereistes:

Technische basiskennis Licht, DMX, goede kennis QLAB, ervaring met OSC

rijbewijs B/BE zou handig zijn, maar hoeft niet

Contact:

Johannes Bellinkx 

Jakob Proyer (SoAP)