Maak kennis met nieuwe geluiden tijdens dit festival in Pelt

Stilte, hier wordt geluisterd. Voor de derde keer laat OORtreders in het Neerpeltse Dommelhof je kennismaken met nieuwe geluiden. Met onze veranderende ecologie als overkoepelend thema, en de wereldprimeur van een mobiel beiaardconcert.

Hoewel het bulk van het OORtreders-programma vooral volgend weekend plaatsvindt in en om het Dommelhof in pelt, is de derde editie van het festival voor geluidskunsten al een tijdje aan de gang. “Met OORtreders zijn we al een tijd bezig met langlopende trajecten die opbouwen richting festivalweekend”, zegt curator Maud Seuntjens. “Zo is de Franse geluidskunstenaar Félix Blume sinds een maand aan de slag met de bewoners van het Rode Kruis Opvangcentrum Overpelt. (…)

Lees het volledige artikel op HBVL.