Beyond the Black Box 2022 van 9-12 februari!

De Brakke Grond presenteert, in samenwerking met C-TAKT en SoAP Maastricht, de vierde editie van Beyond the Black Box.

Na een digitale editie in 2021, mag dit keer het huis weer volop benut worden. Ontdek nieuwe kunstenaars die de bestaande conventies openbreken en experimenteren met hybride vormen terwijl je ronddwaalt langs alle hoeken en gaten van de Brakke Grond. Van kleurrijke parcoursen tot absolute duisternis, van onzichtbare dans tot tastbaar ambachtswerk.

Het festival toont makers die hun eigen positie en die van het publiek ten opzichte van hun omgeving bevragen. Zo komen artistieke praktijken samen, die zich bewegen op het snijvlak tussen verschillende kunstvormen.

Ondanks deze nog steeds onzekere tijd, presenteren we met trots toch alvast een deel van de programmering.

Bekijk hier alvast de eerste namen.