Toonmoment Salomé Mooij – 24 januari 12u Dommelhof

Liefste mensen,

Mijn voorstelling ‘Reconstructie van een schuilplaats’ is in de maak/bijna klaar.

Het is het startschot en de eerste voorstelling van mijn tweejarige ontwikkelingstraject gesteund door SoAP (NL) en de Nieuwe Makers subsidie (NL), waarin ik mijn artisitieke praktijk kan laten groeien. Ik zal een aantal voorstellingen maken, slapstick-masterclasses initiëren en klooien met insitu -experimenten. Ik dacht dat jij wellicht geïnteresseerd zou zijn om op de hoogte te blijven van de voorstellingen en initiatieven. Laat me weten of ik je toe kan voegen aan de ‘uitnodiging’ mailing-lijst, of beter met rust laat.

Voor nu nodig ik je heel graag uit voor de première en speeldagen in Amsterdam.

De voorstelling is te zien van 5 t/m 8 februari in de Brakke Grond als onderdeel van Beyond the Blackbox.
De tijden en het programma vind je op Brakke Grond. Als ik Salomé Mooij spreek over mijn performance Reconstructie van een schuilplaats is het bijna lunchtijd. In het café van de Brakke Grond druppelt de buitenwereld langzaam binnen.

Mocht Amsterdam te ver zijn, dan ben je ook heel welkom op de try-out in C-TAKT (Toekomstlaan 5, Neerpelt) op 24 januari om 12.00 uur.

Veel liefs,

Salomé