STIL.de rondwandeling

STIL.de rondwandeling

alleen liefde is mooier

STIL.de rondwandeling – Hoge Fronten/Lieke Benders

Speeldata:

Zaterdag 15 september 13.00 en 15.00 uur
Zondag 16 september 13.00 en 15.00 uur
Zaterdag 22 september 13.00 en 15.00 uur
Zondag 23 september 13.00 en 15.00 uur

Locatie: standbeeld De Schut, de Peschstraat 50, Oud-Geleen

Duur: 1 uur

Prijs: 7,50 euro

Tickets en info: www.hogefronten.nl/stil-de-rondwandeling

STIL.de rondwandeling is een initiatief van theatermaker Lieke Benders en onderdeel van het unieke project STIL. Vanuit Klooster Wittem en STIL.het lab onderzoekt zij samen met haar team vier jaar lang het belang van stilte en stilstaan in een steeds maar roerigere maatschappij. Deze bevindingen worden getoond en gespeeld op verschillende plekken in Nederland en België en groeien in 2020 uit tot één groot reizend museum. Na het eerste themajaar STIL.de natuur, met STIL.de expositie als eerste zaal, volgt dit jaar STIL.zwijgen met STIL.de beeldentuin als tweede museumzaal. Voor meer informatie ga naar www.hogefronten.nl.

Het is een goed bewaard geheim: Oud-Geleen. En eerlijk is eerlijk, als Oud-Geleen in Noord-Frankrijk had gelegen was het overspoeld geweest met toeristen, stonden de parkeerplaatsen vol touringcars en struikelde je over de molentjes met ansichtkaarten. Het pittoreske en rustige Oud-Geleen heeft een rijke geschiedenis, maar wie en wat bezielt deze plek nu? Wij bieden u

een andere blik op Oud-Geleen. Wij leggen haar ziel bloot. Wandel met ons mee. In deze theatrale ode aan Oud-Geleen.

Voor meer informatie, beeldmateriaal en/of interviewaanvragen neem contact op met Fanny Bartels via publiciteit@hogefronten.nl.

STIL. de rondwandeling is een coproductie met Schouwburg De Domijnen. Mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten, Provincie Limburg, Gemeente Maastricht, Bankgiro Loterij Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds Limburg, VSB Fonds, Klooster Wittem en C-TAKT (BE).