C-TAKT#1 – Vitrine voor jong talent

C-TAKT is de naam van de fusie tussen de kunstenwerkplaatsen van C-mine Cultuurcentrum (Genk) en TAKT Dommelhof, met ondermeer Musica, wpZimmer, Platform 0090, SoAP en In Situ als structurele partner. C-TAKT legt de focus op kunstenaars en gezelschappen die transdisciplinair werken én op jong talent. In de week van 17 t/m 24 september 2017 presenteert C-TAKT#1 in C-mine cultuurcentrum zowel afgewerkte producties als work-in-progress van jonge talenten. Verwacht een avontuurlijke week waarin talent van binnen en buiten Limburg de toekomst van de podiumkunsten toont.

Radouan Mriziga

Mario Leko

Judith Clijsters

Layla Önlen/Huseyin Umaysiz

Youness Khoukhou

Enkidu Khaled

Eva Line De Boer

Maxim Storms & Lobke Leirens

Kyoko Scholiers

Dries Gijsels & Renée Goethijn

Vera Tussing

Het Nieuwstedelijk/Lucas Derycke

Yvan Vander Sanden

Jo Caimo

Sien Van Maele

Yentl De Werdt

Benjamin Vandewalle

Kevin Trappeniers