Tentoonstelling ‘Try-out’ van 6 mei tot 29 mei

In het kader van What’s Next en de daaraan gekoppelde tentoonstelling ‘Try-Out’ werkten C-TAKT en Dommelhof samen met de 3e jaar Bachelor studenten van de opleiding Beeldende Kunsten Fotografie van LUCA School of Arts, campus C-mine Genk.

De studenten kregen een uitgebreide introductie op de thematiek van de vierde wand, een dansworkshop en fotografische strategieën die te maken hebben met dans- , performance en theaterfotografie. Daarna werkten ze samen met verschillende kunstenaars en gezelschappen aan fotografische projecten die ontwikkeld werden vanuit een inhoudelijke link met de thematiek, vanuit hun eigen visuele stijl en artistieke identiteit.

De resultaten kan je bekijken in het Provinciaal Domein Dommelhof te Pelt van 6 mei tot 29 mei 2022.

Met werk van Evelien Bartels, Inge Bozo, Helena Di Troia, Lotte Hermans, Silvia Hulshof, Anke Hurkmans, Emilia Keusters, Melissa Royens, Inua Schröen, Ruth Vanherwegen, Katrijn Vanhooren, Rune De Clercq, Merel Thys, Siebe Vaes, Tim Schrijnemakers, Toon Mangelschots, Yoram Musiek, Gaëlle Spaas, Claire Dekens, Kobe Ruysen, Kevin Vaesen, Lennert Dirkx, Silke De Ridder, Alexsandro Celia, Lieze Vogels, Eline Smolders, Senja Penttilä en Charissa De L’Arbre.
Docent Fotografie: Annick Geenen

In samenwerking met de kunstenaars in residentie en in samenwerkingsverband met C-TAKT, Theater op de Markt en LUCA School of Arts campus C-mine Genk.

Praktische info
Data 06.05 – 29.05.2022
maandag – vrijdag 09:00 – 17:00 uur en tijdens activiteiten
zaterdag – zondag tijdens activiteiten

Locatie
Provinciaal Domein Dommelhof
Toekomstlaan 5, 3910 Pelt