Open Call CURATING LAB – 25 tot 29 mei 2021, Pelt

Heb jij zin om samen met gevestigde geluidskunstenaars een installatie te ontwikkelen? Of wou je altijd al eens een expositie op poten zetten?

Schrijf je dan nu in voor Curating Lab, van 25 tot 29 mei in Pelt!

Neem deel aan één of meerdere gratis workshop sessies van internationale curator Christine Eyene en gevestigde geluidskunstenaars Mo Laudi en Elsa M’Bala. Gedurende vijf dagen dompelen zij de deelnemers onder in de wereld van geluidskunst en curatorschap. Samen ontwikkelen en organiseren jullie de Curating Lab expo, over identiteit, migratie, natuur en alledaagse geluiden, die aan het eind van de week in première gaat.

Curating Lab is een initiatief van Musica, Impulscentrum voor Muziek in samenwerking met C-TAKT en Gemeente Pelt, in het kader van Sounds Now, mede gefinancierd door het programma Creatief Europa van de Europese Unie.

Meer info over Curating Lab vind je hier. Meer info over de inschrijving vind je hier.
Volg Curating Lab op Instagram.

Voor vragen en inschrijvingen kun je dagelijks terecht bij Liese Lenaerts.