C-TAKT werk op openingsavond Provinciaal Domein Dommelhof

Op vrijdag 20 september trappen we het nieuwe seizoen van Dommelhof op gang met een speciale avond.

De avond start met de opening van de tentoonstelling van Marie Van Vollenhoven. In het werk van Marie komen tekeningen, schilderijen en animatiebeelden tot leven. Ze schept een wonderbaarlijke wereld waarin alles met alles verbonden wordt: theater, film, dans, beeldende kunsten, filosofie, wetenschap, technologie en maatschappij.

Vervolgens kan je in twee delen genieten van Calculated Risk. Calculated Risk van Kasper Vandenberghe bestaat uit drie innig met elkaar verweven delen: een ritueel, een installatie en een verhaal. Het parcours vormt een poëtische zoektocht naar hoeveel kwetsbaarheid we vandaag nog bij onszelf kunnen toelaten en hoe we die kwetsbaarheid ook als een kracht kunnen begrijpen. Vandenberhe danst op de slappe koord tussen twee diepmenselijke verlangens: het verlangen naar balans en dat naar een bodemloze sprong in het onbekende.

De avond wordt afgesloten door G A U S S, een electropopduo met een dromerige sound voor de late, nachtelijke uren. Door hun filmische visuals worden hun concerten een psychedelische ervaring.

Praktisch:

19u: Vernissage Marie Van Vollenhoven
20u15: Deel 1 van Calculated Risk: het verhaal en de installatie
21u15: Deel 2 van Calculated Risk: het Ritueel
22u15: G A U S S

Tickets:

15 euro (online)/20 euro (kassa)