16 november: REPETITION – Eerste doorloop (work in progress)

Op vrijdag 16 november, na een week residentie, zullen Karel Burssens en Tarek Halaby een eerste doorloop doen van REPETITION. De voorstelling is nog niet helemaal af, deze doorloop zal dus een toonmoment zijn van hun ‘work in progress’.

In REPETITION bouwt hij een lichtsculptuur die een vrije ruimte voor een danser creëert. De performance die hieruit voorvloeit, vertrekt vanuit de vraag: hoe beweegt het menselijk lichaam dat oog in oog staat met de perfectie van een machine? In nauwe dialoog met danser Tarek Halaby en componist Daniel Brandt wil Karel Burssens pleiten voor meer transdisciplinaire samenwerking.

Het toonmoment van REPETITION zal plaatsvinden in de Zwarte Doos van Provinciaal Domein Dommelhof in Neerpelt en zal starten om 14u30. Iedereen is welkom om te komen kijken en input of feedback te geven.