In residentie: Pauline Brun

Tot het einde van deze maand verblijft Pauline Brun op de Dommelhof site. In haar residentie zal ze haar project SCRUFFY SHOT finaliseren.

SCRUFFY SHOT is een performance die experimenteert met de relaties tussen objecten, het lichaam, materialen en de ruimte. SCRUFFY SHOT bestaat uit een reeks opnames van enkele minuten en danst met een verlangen om het videomedium in twijfel te trekken. Pauline Brun voert een reeks acties uit. Door herhaling speelt ze met de inefficiëntie van het gebaar, buigt en beweegt ze de functie en de functionaliteit van de provocatieve objecten van het situatieve naar het absurde. Het resultaat is een niet-verhalende fictie met de burleske humor van silent cinema.

Het eindresultaat kan je in september zien tijdens C-TAKT#2 in C-mine Cultuurcentrum.