Oproep tijdelijke projecten VONK – Begijnhofsite Hasselt

VONK biedt van juli 2020 tot en met december 2020, 5 gratis ruimtes aan. Dit voor tijdelijke projecten van kunstenaars, fotografen en creatieve ondernemers.

Heb je een (tijdelijk) artistiek project? Zoek je een ruimte om een proefopstelling te doen voor een tentoonstelling? Wil je zelf een kleine tentoonstelling organiseren? Zoek je een ruimte voor een korte samenwerking met andere kunstenaars of wil je een lezingenreeks organiseren? Heb je interesse in een gratis atelier in Hasselt op een steenworp van Z33 en het Jenevermuseum?

Mail de projectinfo en je CV voor 26 juni 2020 naar vonkvzw@outlook.com

De ruimtes bevinden zich op de eerste verdieping van de huisjes op de Begijnhofsite in Hasselt en hebben een oppervlakte tussen 20 en 40 vierkante meter. Momenteel zijn de ruimtes verduisterd (white box in originele ruimte) maar op aanvraag kunnen de ruimtes omgevormd worden naar hun originele staat met daglicht. Je kan 1 of meerdere ruimtes aanvragen voor een periode van minimum 1 week en maximum 2 maanden.

Deze oproep is mogelijk gemaakt met de steun van de Provincie Limburg.