In residentie: Dan Mussett & Laurent Delom

Na het tonen van hun dddddddddduetttttttttttttttttttt in de vorm van een open repetitie op Winternights duiken Dan Mussett en Laurent Delom terug de studio in van 7 tot 18 januari. dddddddddduetttttttttttttttttttt begon in december 2017 in C-TAKT. In deze eerste ontmoeting stelden Dan en Laurent zich de vraag wat er zou gebeuren als ze elkaar probeerden te worden in een poging om een gemeenschappelijke basis te vinden voor samenwerking. Zou het mogelijk zijn om elkaars meest ingewikkelde gewoonten te leren, op dezelfde manier dat bijvoorbeeld dans, yoga, fitness, Pilates worden overgedragen van leraar op leerling?

dddddddddduetttttttttttttttttttt toont de constante repetitie van deze poging om elkaar te worden, en om de machtsverhoudingen in het spel te ontleden wanneer twee mensen samenkomen.