In residentie: Collectief Elan(d)

Deze week zit Collectief Elan(d) in residentie bij C-TAKT, ze komen verder werken aan hun nieuwe project I think we need to talk. Collectief Elan(d) is een Gents performerscollectief. Binnen dit collectief verenigen zich drie vrouwelijke makers/performers met een achtergrond in choreografie, regie en creatieve therapie. Chloé Geers (1991), Jitse Huysmans (1991) & Katrijn De Cooman (1991) vormen een ongewone combinatie, maar één die speelse performances oplevert, waarin het publiek de hoofdrol krijgt.

I think we need to talk wordt een theatraal en choreografisch spel waarbij toeschouwers door de stad trekken en onderweg een installatie bouwen, andere mensen ontmoeten, met een nieuwe blik naar de omgeving kijken en ten slotte ervaringen delen. Het wordt een performance over de onmogelijkheid om alles te vatten in woorden. Over de grote en kleine verhalen van mensen. Over begrepen willen worden en willen begrijpen.