Open Call: Francesca Chiodi Latini zoekt 60-plussers!

Francesca Chiodi Latini start met haar onderzoek voor haar nieuwe project HOLDERS.

Het uitganspunt van HOLDERS is om de creatieve praktijk te verdiepen door te onderzoeken wat de fysieke mogelijkheden van het ouder wordende lichaam kunnen uitdrukken wanneer het met bewustzijn wordt benaderd. Een bewegingsonderzoek zal onderzoeken hoe het ongrijpbare geheugen, zichtbaar en concreet in het fysieke lichaam van ouderen, kan worden uitgedrukt en gedeeld door middel van performativiteit.

Meer info over HOLDERS kan je hier vinden.

Gesteund door een getalenteerd team zal Francesca een reeks workshops voor ouderen leiden, waarbij ze de kracht van het geheugen via het ouder wordende menselijke lichaam verkent. Deze multidisciplinaire zoektocht richt zich op lokale, niet professionele 60+ personen die nieuwsgierig en gemotiveerd zijn Samen duiken we in een performatieve, op beweging gebaseerde praktijk ondersteund door textielverkenningen.

Hier zijn de data van de drie workshops:

17-18-19 november 2022 – Fameus, Antwerpen
1-2-3 december 2022 – KAAP, Brugge
20-21-22 april 2023 – STUK, Leuven

Ben jij 60+ en heb je zin om mee te doen, of wil je graag wat meer info?
Mail: research.holders@gmail.com
Tel: 0496 70 44 44