In residentie: Wannes Deneer

RrrRrrrrRrrrrrrrr

Alles is in beweging.
Atomen trillen.
De hamer van een beeldhouwer trilt.
Wifi-golven trillen.

Trillingen brengen nieuwe dingen voort.
Het heelal, een breiwerk, een beeldhouwwerk, een kind, een internetverbinding.

Yinka Kuitenbrouwer schrijft en speelt een nieuwe tekst over onze relatie tot de objecten die ons omringen. Wannes Deneer stapelt objecten op vibrerende sokkels: van breinaalden tot stortbakken, van jerrycans tot koffiekopjes. De beeldende stapelingen trillen: er ontstaat geluid, minimale muziek, luistertechno.

RrrRrrrrRrrrrrrrr speelt op diverse locaties waar dingen worden gemaakt of gerepareerd. Op elke locatie worden objecten van die specifieke plek geïntegreerd in de voorstelling. Zo trilt elke voorstelling anders.

Met RrrRrrrrRrrrrrrrr zetten Wannes en Yinka door trilling, woord en beeld de mens tussen de dingen, als trillend lichaam tussen andere trillende lichamen.