In residentie: Begüm Erciyas

Begüm Erciyas komt van 26-31/7 in residentie met haar project Forest Silent Gathering. Silent Gathering is een serie projecten waar Forest Silent Gathering er eentje van is. In Silent Gatherings komt het publiek samen op een plek om naar een soundtrack te luisteren. Het publiek zal naar de soundtrack luisteren met hun eigen telefoons en met hun eigen koptelefoon, maar iedereen zal het synchroon starten. De bijeenkomst zal een onderzoek zijn naar het gevoel van samenzijn in zijn bekende en onbekende vormen. Het publiek zal zowel bestaan uit individuele luisteraars van het audiomateriaal, als uit degenen die een dramaturgie van saamhorigheid beleven in een tijdelijke gemeenschap ondergedompeld in audio-tijdruimte.

Deze residentie is in samenwerking met Musica. Deze voorstelling van Begüm Erciyas zal te zien zijn op OORtreders 2022.