SAMESAMEBUTDIFFERENT zoekt mensen voor atelier!

Eind mei ontvangen we same same but different in residentie bij C-TAKT om hier te werken aan hun nieuwste creatie jamais-toujours. Hiervoor zijn ze op zoek naar mensen die hen een paar uur willen helpen.

Met jamais-toujours nodigen ze telkens enkele mensen uit voor een atelier, waarin ze samen met de deelnemers rode stof schuren om een draad van te fabriceren die ze samenknopen tot bollen. Deze draden en bollen worden daarna uitgelegd om verbindingen te maken met elkaar en om linken tussen mensen te leggen. Hiermee willen ze de deelnemers – letterlijk en figuurlijk – verbinden. Het project zal deze zomer ook te zien en te beleven zijn tijdens Theater op de Markt in Hasselt.

Ook in Dommelhof willen ze graag zo een atelier organiseren om dit project verder te ontwikkelen. Hiervoor zoeken ze minstens 10 mensen die samen met hun zo’n draad willen creëren en hiermee willen experimenteren. Er zijn geen specifieke vereisen in kennis, kunde, leeftijd… Iedereen met goesting is van harte welkom!

Concreet zijn er twee atelier-sessies gepland op 24 en 25 mei, die afhankelijk van jullie beschikbaarheid ofwel in de voormiddag van 10u tot 12u ofwel in de namiddag van 14u tot 16u doorgaan.

 

Contact:

Gezelschap:
Freija Wouters: freijawouters@gmail.com
tel: +324 76 35 77 90 / tel: +336 59 98 50 79

C-TAKT:
Giette Hulsbosch: giette.hulsbosch@limburg.be
tel: 011 80 50 11