SAVE THE DATE: BEYOND THE BLACK BOX van 7 tot 9 februari in de Brakke Grond

Een voorstelling waarin jouw stemgeluid de hoofdrol speelt, een theeceremonie over korstmossen, een installatie die de onzichtbare signalen van onze telefoons omzet in trillende snaren en zoemende boxen, een rituele ontmoeting in een hotelkamer. Werk dat zich niet laat vangen in een hokje, dat de grenzen van disciplines en kunstvormen overstijgt, dat de traditionele ruimtes openbreekt. Dat is waar Beyond the Black Box voor staat.Van 7 t/m 9 februari 2019 geeft Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond in samenwerking met C-TAKT en SoAP hybride kunstpraktijken volop de ruimte.

Dag voor professionals: vrijdag 8 februari

Deze hybride kunstpraktijken stellen klassieke ruimtes en vormen ter discussie, en vragen van het publiek een actieve houding. Daarom gaan we, naast de presentatie van dit bijzondere werk, in gesprek met makers, producenten en programmeurs: Hoe bieden we een platform aan deze fluïde werkwijzen? Wat zijn de implicaties op productie en financiering van deze hybride praktijken? En hoe begeven bezoekers zich hierin?

→ Programma
vanaf 14:00 programma voor professionals
vanaf 19:00-23:00 bezoek aan installaties en performances

Een uitnodiging met aanvullende informatie over het programma en werken volgt binnenkort.