Beyond the Black Box Antwerpen – Mei 2023!

The word is out, Beyond the Black Box landt voor een tweede keer in Antwerpen! Het festival dat zich niet in hokjes laat dwingen en buiten de lijntjes kleurt van de klassieke genres stelt een nieuw vierdaags programma voor dat zich zal afspelen in verschillende hoeken in de stad. We brengen artistieke praktijken samen die zich manoeuvreren op het snijvlak van disciplines, de grenzen ervan opzoeken en nieuwe verbindingen smeden.

Dit jaar tonen we werk van Carolina Mendonça en Catalina Insignares, Fleur Khani, Müge Yilmaz, Sophie Guisset, Anna Schlooz, Hüseyin Umaysiz, Bart Lodewijks, Ira brand, Christian Bakalov, Kevin Trappeniers,…

Beyond the Black Box nodigt makers én publiek uit om te experimenteren met vorm, ruimte en tijd. Het festival daagt je uit om anders te komen kijken. Laat je verrassen door werk op onverwachte plekken of momenten, vergeet die set van overtuigingen en kom met open blik ondervinden wat kunst nóg kan zijn. 

Beyond the Black Box Antwerpen is een initiatief van C-TAKT, Monty, Platform 0090 en wpZimmer.