C-TAKT#2 (dag 4): Kevin Trappeniers – Pauline Brun

Vanavond staan Pauline Brun en Kevin Trappeniers op het podium tijdens C-TAKT#2.

Kevin Trappeniers – Ellipsis

Kevin Trappeniers bijt de spits af met zijn Ellipsis om 20:15 in C-mine.

In Ellipsis duikt Kevin Trappeniers in de snelle, onzichtbare wereld van overvloedige signalen rond ons heen en gaat op zoek naar de wereld in rust. Hij laat ons stilstaan bij de rol van onze menselijke aanwezigheid in een door technologie gedomineerde wereld.

Trappeniers maakt van immateriële golven en straling zichtbare performers. Woordeloos en beeldend zoomt hij traag in en uit op onze dubbelzinnige houding tegenover technologie. Technologie als tussenpersoon tussen mensen, als algoritme dat onze communicatie vormt en vervormt.

Tickets en info vind je hier.

Pauline Brun – Scruffy Shot

Om 21:30 begint Pauline Brun aan haar Scruffy Shot.

SCRUFFY SHOT is een performance die experimenteert met de relaties tussen objecten, het lichaam, materialen en de ruimte. SCRUFFY SHOT bestaat uit een reeks opnames van enkele minuten en danst met een verlangen om het videomedium in twijfel te trekken. Pauline Brun voert een reeks acties uit. Door herhaling speelt ze met de inefficiëntie van het gebaar, buigt en beweegt ze de functie en de functionaliteit van de provocatieve objecten van het situatieve naar het absurde. Het resultaat is een niet-verhalende fictie met de burleske humor van silent cinema.

Tickets en info vind je hier.