Participanten voor Studio Cité gezocht!

Voor het project Studio Cité van Benjamin Vandewalle zijn we op zoek naar 12 enthousiaste participanten. Studio Cité is een kunstenkermis die speelt met je blik en je perceptie van de stad op zijn kop zet.

Concreet zoeken we:

  • performers; mensen die graag andere mensen in de ogen kijken in een heel unieke setting. Je bent performer maar tegelijk ook spectator van een ongelooflijke variatie van menselijke blikken. Professionele ervaring is absoluut niet nodig.
  • mediators; mensen met communicatieve vaardigheden die het publiek helpen begeleiden en uitleg geven bij de verschillende installaties.

Studio Cité gaat door tijdens Theater op de Markt op het Verbindingsplein in Hasselt. Op dinsdag 9 augustus vindt er een opleiding plaats van 16:00 tot 19:00. Afhankelijk van je beschikbaarheid wordt je ingepland tijdens de speeluren van Studio Cité, van woensdag 10 tot en met zaterdag 13 augustus van 14:00 tot 18:00 en op zondag 14 augustus van 15:00 tot 19:00.

Heb je zin om deel te nemen? Schrijf je in via dit formulier en we nemen spoedig contact met je op. Naast vrijkaarten, warme maaltijden en drankbonnetjes trakteren we je op een onvergetelijke ervaring en een blik achter de schermen bij een van de leukste festivals van het land.

Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar Giette via giette.hulsbosch@limburg.be of bel haar via +32 (0)11 80 50 11.