Frame Invites #6

Vrijdag 9 december 2022  om 20.00u opent in de foyer van het Provinciaal Domein Dommelhof in Pelt de expositie “FRAME INVITES #6”

De onderzoeksgroep FRAME : Image Thinking (PXL-MAD en UHasselt) nodigt voor de zesde keer enkele veelbelovende jonge kunstenaars uit. Het Provinciaal Domein Dommelhof is opnieuw gastheer. De kunstenaars zijn: Rob Vandegoor, Leroy Goorts en Beyza Batmaz

FRAME focust op onconventionele vormen van kennisoverdracht die leiden tot nieuwe denkkaders voor beelden en ruimtes. FRAME collaboreert in deze expo met 3 jonge kunstenaars om stokken in de wielen van het kijken te steken.

De tentoonstelling is gratis te bezichtigen van vrijdag 9 december 2022 tot maandag 15 januari 2023, alle werkdagen tijdens de kantooruren en steeds tijdens activiteiten en voorstellingen in de schouwburg.