OORtreders programma!

OORtreders Festival is een 3-daagse happening rond kunst en geluid, op een unieke locatie midden in de Limburgse bossen. Publiek en kunstenaars uit binnen- en buitenland komen samen met een gemeenschappelijke focus op geluid en muziek. Zin voor experiment en avontuur zijn hierbij onontbeerlijk.

Deze vierde editie met als ondertitel ‘Sound in times of fluidity’ staat in het teken van een maatschappij waar vrijwel alles in beweging is en weigert consistent te worden. Doorheen het programma worden verschillende thema’s verkend op het snijpunt tussen ecologie en samenleving, met geluid als voornaamste medium.

Het festivalprogramma omvat concerten en performances, talks, en een expo-route met klankinstallaties die zowel binnen als in openlucht zijn te beleven.

Het volledige programma vind je op www.oortreders.com.

Hier kan je het programmaboekje downloaden.

De tijdschema’s voor de verschillende dagen kan je hier terugvinden:

Expo

Vrijdag 21.10

Zaterdag 22.10

Zondag 23.10