Figuranten gezocht voor Theater op de Markt

Binnenkort gaat de herfsteditie van Theater op de Markt van start in Provinciaal Domein Dommelhof. Van vrijdag 25 tot en met maandag 28 oktober kan je in en rond Dommelhof genieten van verrassende circusvoorstellingen.

EN!

Voor één van de voorstellingen die op het festival zal spelen, zijn we op zoek naar tien enthousiaste figuranten!Er is geen specifieke ervaring of kunde vereist. Je moet gewoon veel goesting hebben om mee te doen en ouder zijn dan 18 jaar.

Lijkt dit iets voor jou? Of voor je club of vereniging?

Aarzel dan niet en geef even een seintje aan giette.hulsbosch@limburg.be, dan houden we contact.

Praktisch:

Op woensdag 23, donderdag 24 en vrijdag 25 oktober, telkens om 18.00 u. in Dommelhof, worden er workshops voor de figuranten georganiseerd. De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 26 en zondag 27 oktober, steeds om 14.00 u.

Ben je beschikbaar? En heb je zin? Slechts één adres: giette.hulsbosch@limburg.be!