Babelut Parcours 2019

Gelokt door een gemoedelijke stem en het plingende geluid van kristallen wandel je voorzichtig binnen in een ijswereld. Buiten is het koud, stormt het misschien wel. Je hoort allerlei onbekende geluiden, maar zit lekker veilig in een grote iglo. Tot het weer tijd is om de iglo te verlaten en de rest van deze ijswereld te verkennen. Misschien kom je zelfs te weten waar al die geluiden vandaan komen…

Een waar spektakel voor oren en ogen,gevuld met muziek, spelplezier en quality time voor het hele gezin. Onder begeleiding van toonaangevende artiesten en muzikanten ontplooit er zich een uniek parcours voor 0-5 jarigen en hun (groot) ouders, vol beweging en beeld binnen de knusse cocon van Provinciaal Domein Dommelhof.

Zaterdag 23 november om 10:00 en 14:00 uur.
Zondag 24 november om 10:00 en 14:00 uur.

Meer info en tickets op www.babelutparcours.com