HALL08: An Encounter Gathering

4 april 2020 – 17u
Provinciaal Domein Dommelhof, Toekomstlaan 5 Pelt

Je bent van harte uitgenodigd voor HALL08 op Dommelhof in Neerpelt (BE) op 4 april 2020. Bij deze Encounter Gathering streven we naar een diepere betrokkenheid bij ons werk. U krijgt de gelegenheid om onze nieuwste HALL08-installatie in het Dommelhof-bos te ervaren, meer te leren over onze langetermijnvisie voor HALL33 via de Live Archive-tentoonstelling en verdiep je ontmoeting tijdens de Live Archive Session. Met dit evenement willen we een ruimte openen voor een gerichte en kwalitatieve uitwisseling over de bredere aspecten van onze ‘op ontmoeting gebaseerde praktijk’.

Om u voor te bereiden op deze bijeenkomst willen we u kennis laten maken met de volgende drie vragen. Overweeg om ze te beantwoorden als een mentale voorbereiding op de Encounter Gathering, waar ook deze onderwerpen aan bod komen:

1. Wat betekent ‘deelbaarheid’ voor jou in relatie tot kunst?
2. Wat is jouw definitie van ‘publiek’?
3. Zou je iemands arm afbreken zoals je een tak van een boom zou afbreken?

Het team voor HALL08 bestaat uit TAAT’s Breg, Gert-Jan en Ilona evenals de ‘HALLstars’ Jenny Case (HALL04, Berlijn, DE), Menzo Kircz (HALL05, Gent, BE), Pichaya Puapoomcharoen (HALL05 + 07, Gent, BE en Riga, LV) en Ariane Chapelet (HALL07, Riga, LV). HALL08 is ontwikkeld met steun van Fonds Podiumkunsten, SoAP Maastricht, C – TAKT en Dommelhof Neerpelt.

* Het aantal genodigden is beperkt. Graag voor 20 maart een bericht sturen naar info@taat-projects.com.