Ontdek het programma van Beyond the Black Box 2021!

De bijzondere derde editie van Beyond the Black Box komt steeds dichterbij! Dit jaar zo goed als volledig online. De essentie blijft: ontdek nieuwe kunstenaars die de bestaande conventies openbreken en experimenteren met hybride vormen. Inmiddels is het programma bekend en de kaartverkoop gestart.

Wat te verwachten? Beyond the Black Box ervaar je onder meer in de doorlopende livestream, een online expositie en bijzondere ontmoetingen. Denk aan een live video-essay over Lourdes van Paulien Oltheten, een virtuele rondleiding van Robbert&Frank Frank&Robbert, een (on)alledaags stilleven met live muziek van Charlotte Bouckaert, een kookworkshop ter voorbereiding op het einde van de wereld van Sien Vanmaele, een één-op-één ontmoeting met Ine Ubben en Clara Cortes, muziek, gesprekken en screenings van The Word Radio, en nog veel en veel meer.

De ticketverkoop verloopt per dag. Met je dagticket heb je toegang tot het grootste deel van het programma. Er zijn echter onderdelen waarvoor je een apart, gratis ticket dient te reserveren. Doe dit op tijd om zeker te zijn van een plaats of thuisgestuurd pakketje. We sommen ze hieronder voor je op.

Ontdek HIER het volledige programma.