The Image Generator op 29 en 30 september!

The Image Generator is een site-specific tweedaagse happening die het raakvlak tussen beeldende kunst, geluidskunst en performance onderzoekt. De 6e editie verwelkomt twintig kunstenaars en negen organisaties die de tentoonstellingen en ruimtes van Kunsthal Extra City en MORPHO zullen overnemen. Bereid je voor op een levendige ontmoeting met interactieve installaties, performatieve interventies, videowerken, hedendaagse dans, collectieve lezingen en soundscapes. Dit alles in een voormalig Dominicanenklooster in het hart van Antwerpen, België.

The Image Generator wil een rijke voedingsbodem bieden voor nieuwe en grensverleggende kunstvormen, maar stimuleert ook een meer directe en wederzijdse uitwisseling tussen publiek, kunstenaar en omgeving. Wij geloven dat vanuit deze interactie een enorm potentieel aan nieuwe beelden en perspectieven kan ontstaan, wat leidt tot een zintuiglijke dialoog en een manier om onze meest vluchtige intuïties te delen.

We nodigen je uit om je eigen verbeelding te komen genereren.

Ontdek het volledig programma op:
www.image-generator.art