Beyond the Black Box Amsterdam

De Brakke Grond presenteert, in samenwerking met C-TAKT, SoAP Maastricht en Platform 0090, de vierde editie van Beyond the Black Box.

Beyond the Black Box nodigt makers én publiek uit om te experimenteren met vorm, ruimte en tijd. Laat je verrassen door werk dat zich begeeft tussen dans, performance, storytelling, video-installatie, lichtkunst en scenografie. Vergeet de conventies, en dompel je onder in nieuwe ervaringen op onverwachte plekken en momenten.

Met o.a. een lichamelijke performance-expositie van Charlotte Goesaert, een representatie van het theater als een levend ecosysteem door María Jerez en Edurne Rubio, een installatie rondom myceliumsculpturen door Sara Manente, een filmisch integratieverhaal door Dina Mohamed en een manifest van Rita Hoofwijk; te beluisteren in de trein.

Praktisch

Woensdag 1 t/m zaterdag 4 februari in de Brakke Grond

Het volledige programma kan je hier terugvinden.

Tickets kan je hier aankopen.