Beyond the Black Box Amsterdam: videoportret Kim Snauwaert en Jolien Naeyaert

Voor Beyond the Black Box – 1 t/m 4 februari 2024 – maken we samen met de Zendelingen drie videoportretten van makers die we ondersteunen in hun ontwikkeling. Deze keer: Kim Snauwaert en Jolien Naeyaert. Zij zijn op het festival te zien met Do You Want A Happy Ending?, te bezoeken als een performance en als installatie.

In een soort ziggoerat uit textiel krijg je een ontspanningsmassage, terwijl je luistert naar een analyse van de makers over de betekenis van de ‘openbare ruimte’. Of stap de installatie even binnen – wat hoor je?

“Wij hebben twijfels over hoe we op dit moment samenleven.
Hoe verhouden we ons tot elkaar?
Want ons lichaam zegt ons vaak: hier klopt iets niet.
En wij willen eigenlijk naar dat gevoel luisteren.”