Teaser ‘Nobody’ by ONT MOET

Nelle-Hens-nobody-c-Rasa-Alsknyte.

Nobody is een site-specifieke 1-op-1-voorstelling die plaatsvindt in een hotel. In een rotatiesysteem, gebouwd rond een rituele structuur, verwelkomen de artiesten bezoekers in een hotelkamer. Twee kamers, twee dansers. Ieder van hen oefent ‘ontmoeten’ en geeft een dans aan iemand uit het publiek. Niet “voor” dansen, maar met de bedoeling een dans te “geven”. Van danser tot dans; van lichaam naar beweging; van vorm naar energie.

Nobody door ONT MOET
Film door Sarah Lederman.

Met artiesten: Nelle Hens, Steven Michel en Stephanie Van Aken.
Fotografie: Rasa Alksnyte
Gast publiek: Rita Declerck en Frans Van Zaelen.

Co-productie door Sparkling Solutions. Met de steun van C-TAKT, Artist Commons en De Auteurs.

Met dank aan iedereen die met ons meedeed aan de uitwisseling!