INTER.MEZZO Katrien Oosterlinck – beeldend kunstenaar/danser

INTER.MEZZO gaf een boost aan mijn zelfvertrouwen, én leverde mij een aantal concrete tools en technieken aan, waardoor ik mijn projecten beter kan managen… In de middelbare school volgde Katrien Oosterlinck de richting Beeldende Kunsten. Daarbuiten was ze veel met dans bezig. Toen ze slaagde voor de auditie van de dansacademie in Tilburg startte ze daar haar opleiding, maar na anderhalf jaar maakte ze toch weer de stap naar Beeldende Kunsten. Na een aantal jaren timmeren aan haar artistieke loopbaan kwam ze op een punt waar alles inhoudelijk heel erg klopte, maar organisatorisch moeilijk beheerbaar werd.

Het volledige interview lees je hier.

INTER.MEZZO biedt uitvoerend kunstenaars loopbaanbegeleiding op maat van de sector. Voor dit project sloeg Het Sociaal Fonds voor de Podiumkunsten de handen in elkaar met mediarte.be, het Sociaal Fonds voor de Audiovisuele Sector. Vanuit de werking van beide organisaties werd het project ook ondersteund door de sociale partners. Voor de uitwerking van de dienstverlening werkten we samen met VDAB en Arabel.