Inland Island van Tineke de Meyer in première

Komend weekend 8 & 9 oktober gaat Inland Island in première op AMOK festival van KAAP. Inland Island houdt het midden tussen een geleide meditatie en een séance, ontstaan in een razende wereld, vanuit een verlangen naar een indirecte vorm van connectie en aandacht. Daarom nam het de vorm aan van een prikkelarme interactie: een zijdelingse verbinding tussen deelnemers zonder verbaal, fysiek of direct oogcontact. Daarom is het ook een nomadische installatie, die momenteel simultaan in 2 talen beleefd wordt (NL en ENG). Binnenkort komen daar Frans en later andere talen bij.

Tickets & info vind je hier

Er stonden fantastische mensen rond dit project: Helmi Demeulemeester, Evelyn Demaertelaere, Linde Carrijn, David Sanders, Julien F. Thomas, Stijn De Pourcq, Vinny Jones, Stine Sampers, Luanda Casella, Lisbeth Gruwez, Nerina Cocchi, Bavo Van KerrebroeckDank u KAAP, VIERNULVIER, workspacebrussels, C-TAKT, Zuidpool, De Brakke grond, BUDA & IPEM/ASIL