Verschillende cultuurfestivals strijken vanaf mei neer in Antwerpen

Antwerpen – Cultuurliefhebbers zullen volgende maand verwend worden. In Antwerpen gaan vanaf half mei twee nieuwe festivals van start. In de Handelsbeurs brengt het Antwerp Spring Festival een mix van klassieke muziek en theater, en met “Beyond the black box” brengen verschillende Antwerpse cultuurhuizen een mix van verschillende kunstvormen naar de stad.

Na drie edities in Amsterdam strijkt het festival “Beyond the black box” voor het eerst neer in Antwerpen. Het festival brengt geen muziek, theater of beeldende kunstenfestival apart, maar doet alles tegelijk en door elkaar. Het festival zelf is erg laagdrempelig en brengt de voorstellingen naar plekken zoals een moskee en het Centraal Station.

(…)

Lees het volledige artikel of herbekijk de reportage op GVA