hEAR DROPS – Ears on the Ball

Ball sports are all about motor skills and agility. In fact, it is no different in music. Balls and rhythms are ubiquitous, so why not combine the two? Making music with balls does require some dexterity and hand-eye coordination. With simplicity as a maxim, acoustics as a partner and perhaps your voice as an instrument, you will undoubtedly arrive at an interesting composition.

Artlink: Dat aparte klanken en simpele muzikale ideeën genoeg zijn om interessante muziek te creëren bewijst het koor Mieskuoro Huutajat uit Finland.

hEAR DROPS bevordert de samenwerking tussen kinderen en leerkrachten op basis van gedeelde criteria. Het principe is simpel: samen een aflevering bekijken, bespreken wat je hebt gezien en gehoord, opnieuw kijken, de spelregels interpreteren, context en materiaal bespreken, samen optreden, samen evalueren.

Een concept van Musica Impuls Centrum