Annulatie Theater op de Markt

Na de nieuwe richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad en in overleg met het stadsbestuur van Hasselt moeten we helaas Theater op de Markt editie 2020 annuleren. Dit internationale festival voor openlucht- en circustheater zou van 6 tot 9 augustus plaats vinden in Hasselt.

 

We vinden het bijzonder jammer dat dit vierdaags podium niet kan doorgaan.  Het programma van het festival was rond en het oogde weer indrukwekkend met circa 50 gezelschappen uit diverse landen. Maar uiteraard kunnen we alleen maar begrip hebben voor de maatregelen rond grote publieksevenementen. De gezondheid van onze bezoekers, artiesten en medewerkers komt op de eerste plaats. We laten onze artiesten niet vallen en nemen alvast verschillende gezelschappen mee naar de volgende edities.