Presentatie Interact door Yvan Vandersanden

Presentatie van een technologie voor muzikale interacties via de mobiele telefoon of andere mobile devices, voor kunstenaars, ontwikkelaars en andere geïnteresseerden.

Yvan Vander Sanden is componist en app-ontwikkelaar. Als C-TAKT-resident en Artist in Residence in Musica’s Klankenbos, bouwt hij aan een open source omgeving voor interactieve audiokunst. Het resultaat is het open platform Interact dat gebruikt kan worden door smartphones (android) en Raspberry Pi. In een presentatie op 14 december (17u30 tot 18u30) in het STUK toont Yvan Vander Sanden de mogelijkheden van de technologie en blikt vooruit op de toepassingsmogelijkheden.

De presentatie richt zich tot kunstenaars, ontwikkelaars en andere geïnteresseerden die mogelijkheden zien in de technologie. Zeggen ‘clients’ of ‘interfaces’ je niets? Bekijk hier dan meer info over het Interact developer platform.

Kom gratis luisteren: inschrijven kan hier.

Interact is een concept van Yvan Vander Sanden met de steun van C-TAKT en Musica, Impulscentrum voor Muziek.