Composities in het wilde weg en de bijhorende tentoonstelling van Wouter Krokaert

C-TAKT & workspacebrussels nodigen u graag uit op de voorstelling Composities in het wilde weg en de bijhorende tentoonstelling van Wouter Krokaert in het Provinciaal Domein Dommelhof in Neerpelt op zaterdag 12 september 2020. Toegang tot de vernissage van de expo en tot de voorstelling is gratis na reservering.

Performance: Composities in het wilde weg
12/09/2020 – 20u15

Composities in het wilde weg is een verstilde, uitgekiende ervaring die niet inzet op spektakel maar op een tactiele en poëtische subtiliteit. Als toeschouwer word je uitgenodigd om tijd en oog te creëren voor gevoelige details in licht, beweging en ruimtelijkheid. Door de scène telkens net iets anders te activeren, transformeert de ruimte en ontstaan wisselende betekenissen.

Tekenaar en choreograaf Wouter Krokaert staat samen met dansers Charlotte Vanden Eynde en Katja Dreyer op scène en zet ook elementen uit zijn beeldende werk in als tegenspeler. Door al deze elementen te combineren creëert hij een fascinerende vertaling van zijn tekeningen, foto’s en sculpturen op het podium.

Expo: Feestelijke opening
12/09/2020 – 19u30

In de kantlijn van de performance wordt het beeldend werk getoond dat aan de basis ligt van de creatie. Potloodtekeningen, foto’s en objecten geven gestalte aan het onderzoek dat voorafging. Wat op één terrein wordt onderzocht, wordt op een ander versterkt en aangevuld, over de grenzen van disciplines heen. Het getoonde is steeds een oponthoud, een moment waarop de tijd wordt genomen – en gegeven – om te kijken naar verhoudingen tussen de dingen.

De expositie opent op 12 september om 19u30 en kan ook bezocht worden tijdens de kantooruren en wanneer er een avondactiviteit plaatsvindt in Dommelhof.

Info & reserveringen

  • Toegang tot dit evenement is gratis maar reservering is vereist. Reserveringen kunnen gemaakt worden door een e-mail te sturen naar Giette Hulsbosch. Gelieve te vermelden of je alleen komt of met je bubbel.
  • Klik hier voor meer informatie