In residentie: Kevin Trappeniers

Van 25 juni tot 6 juli komt Kevin Trappeniers bij C-TAKT in residentie. In deze periode gaat hij samen met de mannen van het atelier van Provinciaal Domein Dommelhof aan de slag om zijn AntennA verder te ontwikkelen.

Antenna in een antenne die er voor zorgt dat u in de onmiddellijke omgeving er van digitale rust vindt. AntennA is het eerste deel van zijn tweeluik. Dit is een een installatie buiten. U komt samen rondom een tijdelijk opgezette metalen zendmast waar de elektrische signalen worden weggenomen. Een artificiëel ingeplant gebied zonder de straling van frequenties nodigt u uit in alle rust te reflecteren, bezinnen en in gesprek te gaan. Naast deze verstilde ontmoeting werkt Trappeniers ondertussen verder aan het tweede deel, een binnenvoorstelling  waar de focus ligt op de macht van de taal.

Kevin Trappeniers is beeldend theatermaker. Na zijn voorstelling Asymptote (2015-2016) startte hij in 2017 een onderzoek naar falende communicatie en de onzichtbare wereld van signalen en golven (klank, stem, licht) rond ons heen.