The Infinity Games

Marie van Vollenhoven

Omschrijving

The Infinity Games zijn een online speeltuin en weerspiegelen de complexiteit van het echte leven. Iedereen kan meedoen!

De manieren om The Infinity Games te beschrijven zijn oneindig, maar wat we doen is vrij eenvoudig: we gebruiken een verkennend spel (online en offline) voor performance, educatie, samenwerking, onderzoek, ontwerp en kunst. Deze presentatie is een inleiding tot The Infinity Games: een in-disciplinair project, ontworpen door kunstenaar Marie van Vollenhoven, waarin disciplines zoals muziek, wetenschap, (digitaal) design, dans en performance worden gecombineerd.

‘Het leven is een steeds veranderende compositie’

Om te denken aan onze lichamen, ons leven, onze samenleving en ons universum als één dynamisch systeem, niet meer of minder dan een samenstelling van elementen, vraagt ​​misschien wat van je verbeelding. De presentatie van The Infinity Games vindt rechtstreeks plaats via de website van Infinity Games, waarbij gebruik wordt gemaakt van de online compositiespel van het project en een interactieve app om het publiek te betrekken. Marie geeft inzicht in wat dit in de praktijk betekent en bespreekt de interactie met nieuwe technologie en de fysieke ervaring. Wat betekent het om het publiek te betrekken via een digitaal platform, via augmented reality, apps en dergelijke? Het roept interessante vragen op over co-creatie met je publiek en de artistieke handtekening en het auteursrecht.