BARRY – Karel Tuytschaever maakt een film!

EASY TIGER – SLOW CINEMA DOOR KAREL TUYTSCHAEVER

Wat als een onverwachte amoureuze ontmoeting met een mannelijke, dove cliënt een psycholoog dwingt zijn eigen intieme binnenwereld te verkennen, als de enige manier om erachter te komen wie hij werkelijk is?

De crowdfunding voor het realiseren van deze film staat nog enkele dagen open! De film EASY TIGER van BARRY – Karel Tuytschaever wordt met nieuwe technologie gemaakt, om het voor een horend én niet-horend publiek tastbaar te maken.

In zijn werk onderzoekt Karel voortdurend wat oprechte belichaming binnen de kunsten kan zijn en betekenen. Met zijn nieuwe film EASY TIGER (30’) wil Karel voor iedereen relevante inzichten uit dit onderzoek – we hebben immers allemaal een lijf – delen met een breed internationaal publiek.

Meer info en doneren kan hier.