Jambon beslist over de eerste ronde van de projectsubsidies

Minister van cultuur Jan Jambon heeft beslist over de aanvragen voor de eerste ronde van de projectsubsidies en beurzen in het kader van het Kunstendecreet voor 2022. Maar liefst 8 projecten waar C-TAKT rechtstreeks of onrechtstreeks bij betrokken is worden ondersteund door het kunstendecreet.

Roel Heremans ontvangt steun voor zijn project Neuro # Feedback of Imagination Streams. Een project dat gecoproduceerd zal worden door C-TAKT. Daarnaast ontvangt Rona Kennedy steun van de Vlaamse Overheid voor The Unreliable Archives, en ook Gaëtan Rusquet kan rekenen op de steun van het kunstendecreet. Collectief Elan(d) ontvangt ook financiering van de minister van Cultuur voor hun project ‘I think we need to talk’. Verder kunnen nog Eleonore Van Godtsenhoven en Menzo Kircz, Charlotte Goesaert, Elke Van der Kelen en David Weber-Krebs op een projectsubsidie rekenen.