C-TAKT maker Ruud Horrichs toegelaten voor Master Theatre in Maastricht!

C-TAKT maker Ruud Horrichs, gekend van The end of the world as we know it, en zijn theatergroep De Eenzamen, mag volgend academiejaar starten aan de master Theatre in de toneelacademie van Maastricht.

De Master in Theatre biedt een educatieve context voor scenografen, regisseurs en andere artiesten met een verworven artistieke identiteit en een grote interesse in theatrale uitvoering en scenografie. In de Master in Theatre, kunnen kunstenaars nieuwe artistieke praktijken verkennen en hun kwaliteiten in een artistieke ontwikkeling onderzoeken. The Master in Theatre voedt het innovatieve potentieel en de diversiteit van theaterpraktijk en artistiek onderzoek. Ieder schooljaar worden hier een beperkt aantal kunstenaars voor geselecteerd. Ruud Horrichs mag zich een van de gelukkigen noemen.

Ruud Horrichs is niet de enige C-TAKT maker die zich aan deze intensieve masteropleiding wagen. Arno Synaeve begon er in 2018 een traject. Mario Leko en Michai Geyzen hebben dit masterdiploma reeds op zak.