Ondersteuning

Financiële ondersteuning

C-TAKT zorgt voor financiële ondersteuning. De artiesten die financiële steun krijgen van C-TAKT mogen het toegekende budget vrij gebruiken maar moeten een uitgavestaat kunnen voorleggen. Residenties, zakelijke en artistieke begeleiding, techniek en logistiek zijn inbegrepen en worden gezien als een belangrijk deel van de ondersteuning. Maaltijden en catering worden niet opgenomen in de begroting maar kunnen wel deel uit maken van de kostenstaat.

Artistieke en zakelijke ondersteuning

C-TAKT, vroegere samenwerkingen, haar structurele partners en haar geassocieerde partners vormen samen een breed netwerk rijk aan artistieke expertise en ervaring. Zo kan er voor ieder project in de nodige expertise worden voorzien, afhankelijk de noden voor dat project.

Infrastructuur, logistieke en technische ondersteuning

De infrastructuur die C-TAKT ter beschikking stelt zijn modern uitgeruste theaterinstellingen met een enorme inventaris aan technisch materiaal. In Dommelhof heeft C-TAKT de schouwburg, black box, dansstudio, Atrium (ook black box), drie recreatieruimtes voor te koken, vergaderen en ontspannen, een slaapvoorziening, een restaurant, een sportcentrum, een park, diverse vergaderruimtes en een rustige omgeving ter beschikking.

Tijdens de residenties kunnen de kunstenaars dit materiaal gebruiken en kunnen ze beschikken over technische begeleiding. Het totale technische team bestaat uit ongeveer 15 personen. Vanuit Dommelhof is er bovendien bijzonder technisch materiaal beschikbaar om te werken in de publieke ruimte. Een schrijnwerkerij en een smidse worden ingezet voor de realisatie van scenografie, accessoires, installaties, publieksvoorzieningen, herstellingen en advies.