Analogue Humans

KID.

Omschrijving

De impact van de digitalisering op de mens wordt in beeld gebracht als een herkenbare momentopname en alvorens de tijd ons inhaalt wordt de tastbaarheid van het analoge nog snel omarmd. Door te werken met artiesten vanuit verschillende disciplines brengen Terry Beks en Kim Vreys tijdens de art-house film ‘Analogue Humans’ fictie, docu en abstractie met muziek samen en drukken zo hun visie uit over de overgang van een analoog naar een digitaal tijdperk. Een audiovisueel, kunstzinnig beeld over de beleving van de steeds sneller opkomende digitalisering en wat het teweeg brengt bij de mens op microniveau.

Er wordt gefilmd vanuit België, Nederland, Tucson (USA) en Tokyo (Japan)

Een artistieke samenwerking met Rob Walbers, MELVIN, Dirk Hendrickx, Jaak De Digitale, Gideon Kiefer, Geert Peeten, Frits Standaert, Thijs Boonen, Kris Ercken en Cas Van Nieuwenhuyse.

Muziek geschreven door Terry Beks in samenwerking met Stef Kamil Carlens, Naima Joris, Joy Wellboy, Nathan Daems, Buni Lenski, Rudy Trouvé, Yves Theeuwen, Chantal Acda, Donai Singleton, Stijn Segers (TOUR) en Kris Dane.

Première film/expo: 1 februari 2025 Palethe, Pelt